The blog is about two finnish girls Henni and Krista from Helmi Business College doing their internship at Malta.

perjantai 29. toukokuuta 2015

Työt ohi!

Moikka taas täältä Maltalta!

Meidän viimeinen työpäivämme Popeye Villagessa oli keskiviikkona. Ennen lähtöämme Kippari Kallen kylään tuli uusia opskelijoita. Kaksi tyttöä oli Ranskasta ja kaksi Sloveniasta. Ranskalaisilla tytöillä ei ollut englanti kovin hyvin hallussa, joten väärinkäsityksiä sattui heidän kanssaan ja kommunikointi oli haastavaa. Tytöt olivat kyllä erittäin mukavia ja sympaattisia. Toinen heistä kertoi tulevansa Suomeen ensi vuonna työharjoitteluun! Niinpä viimeiset päivät töissä meni aika lailla opettaessa ns. meidän hommia heille. Opetimme myymään valokuvia ja miten asiakkaille tehdään DVD kopioit heidän osallistuessa ''elokuvan'' tekoon. Muutenkin yritimme vähän neuvoa heitä talon tavoille.

Popeye Village oli mielestämme hyvä työpaikka ja ilmapiiri oli hyvin rento ja opiskelijana oli kiva tehdä työharjoittelua siellä. Työpäivät olivat 6,5 tunnin pituisia (suurilta osin työmatkan pituuden vuoksi) ja sesongin lähestyessä tekemistäkin riitti ihan kivasti loppupuolella. Suosittelemme lämpimästi opiskelijoita suorittamaan työharjoittelun kyseisessä paikassa, jos mahdollista. Erilaista hommaa nimittäin riittää. Popeye Villagessa oli työharjoittelijoita niin keittiössä, tarjoilemassa, toimistossa, animaattoreina, asiakaspalvelussa kuin myös rakennusalan hommissa. Harmittaa, ettemme ehtineet nähdä millainen paikka on kesällä sesongin aikaan, koska siellä kuulemma on uima-allas alue ja vesitrampoliineja meressä.

(Maisemakuva Popeye Villagesta)


(Vaaterekki ja asusteita elokuvan kuvauksia varten)


(Söpö työkollegamme)

Viimeisenä päivänä töistä lähtiessä oli haikea mutta onnellinen tunnelma. Saimme hyvät arvostelut työpaikkaohjaajaltamme mutta oli haikeaa jättää hyvästejä mukaville työkavereillemme. Olemme kiitollisia, että alun työpaikka ongelmien jälkeen saimme suorittaa harjoittelumme näinkin kivassa paikassa.

(Selfie matkamuistomyymälässä työskentelevän ihanan Marian kanssa)



(Viimeiset hauskat hetket meidän ihastuttavien kippari kalle-hahmojen kanssa)

-Krista ja Henni,
Helmi Liiketalousopisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti